App för smoothies – Daily blends

Tycker du om smoothies? Då ska du ladda hem Daily blends! Appen Daily Blends har mer än 100 recept på smoothies indelade i olika kategorier som uppfriskande, träning, detoxing, dessert och barnvänlig. I appen finns också ett läge där du kan söka efter ett recept baserat på de ingredienser du har hemma. Du har också möjlighet att filtrera bort smoothies baserat på ingredienser som du inte vill ha med t.ex. nötter för nötallergiker.

Annons

En av de bättre funktionerna i appen är utbytsläget för ingredienser. Om du har svårt för vissa ingredienser kan du i receptläget finjustera smoothien genom att byta ut ingredienser mot förvalda alternativ. Detta är perfekt om du ska göra smoothies till många och om någon i sällskapet har en allergi. Till alla recept finns också högupplösta bilder så att du vet på ett ungefär hur smoothien kommer att se ut.

I appen finns det också möjlighet att skapa listor med ingredienser baserat på dina favoritsmoothies, vilket är smidigt om du ska ut och handla. Appen Daily blends finns att ladda hem på Google Play och kostar för närvarande 24 kr att köpa, och då ingår mer än 100 recept. I skrivandes stund har appen 4,8 i betyg av 5, vilket är väldigt högt för en recept-app.

Ladda hem appen hos Simple green eller på Google Play.

Bild: Mitch Altman

Leave a Reply