Dungeon Hunter 4

Dragon Hunter 4

Spelet Dungenon Hunter 4 är ett så kallat Hack and slash spel till Android som går ut på att styra en karaktär genom olika uppdrag samtidigt som du samlar på dig experience, guld och bättre utrustning. Dungeon Hunter 4 ger ett bra första intryck med vass grafik och skön spelupplevelse. I spelet kan du välja mellan fyra olika karaktärer som antingen är närstrids- eller distanskrigare och har helt egna stilar. De olika karaktärerna förändrar hur man interagerar med spelet, vilket innebär att spelupplevelsen skiljer sig väldigt mycket baserat på vilken typ av karaktär du väljer. Spelkontrollen på mobiltelefonen fungerar förhållandevis bra men det kan stundtals vara svårt att få fullständig kontroll över figuren.

Annons

Miljön som Dungen Hunter 4 utspelar sig i är ganska mångsidig och sträcker sig från större landskapsmiljöer till grottor och slott.Det finns också en stor variation av färdigheter hos de olika karaktärerna samt ett stort utbud av olika föremål och rustningar att skaffa till din karaktär. Dungeon Hunter 4 har egentligen många av de ingredienser som krävs för ett riktigt bra spel. Tyvärr så har dessa ingredienser inte blandats till med syftet att ge spelarna en så stor upplevelse som möjligt, utan har istället använts i annat syfte.

Initialt känns Dungeon Hunter 4 väldigt lovande och du kastas snabbt in i en fantasyvärld där du kan ta dig vidare via olika quests. Den stora nackdelen med spelet är dess affärsmodell som bygger på att du som spelare kan göra köp i spelet för att få fördelar. När du väl har kommit en bit in i spelet så förändras motståndsnivån radikalt och det blir nästan som ett bildligt hinder som du endast kan komma förbi genom att köpa till dig fördelar med riktiga pengar. Det blir således knappt möjligt att spela spelet utan att göra köp för att tillförskansa dig fördelar. Detta drar ner betyget kraftigt då det är ett stort irritationsmoment när man väl har börjat spela. Spelet hade kunnat haft betydligt större potential till underhållning men affärsmodell har prioriterats över underhållningsvärde.

Betyg: mycket svag 3 av 5.

Dungeon Hunter 4 fungerar på Android version För att ladda hem Dungeon Hunter 4 så följer du länken nedan.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftD4HM

Leave a Reply