Heroes of Dragon Age (EA)

Heroes of Dragon Age är ett RPG-spel till Android där du tar kontroll över en grupp fantasifigurer för att slåss mot andra grupper med fantasifigurer. Spelet går ut på att besegra andra grupper i strider, och du kan antingen kämpa mot datorn i ett storyläge eller mot andra mänskliga spelare. När du först börjar spela kastas du in i ett tutorial-läge som tar dig igenom spelets alla olika delar. Detta tutorial-läge känns mer som en video än ett spel och blir rätt fort tröttsam, och då komplexiteten i spelet inte är överdrivet stor blir detta läge väldigt tålamodsprövande. När du äntlingen har tagit dig igenom den initiala tutorialen kan du börja spendera dina guldmynt för att köpa nya karaktärer och sedan antingen spela mot andra spelare eller ta dig an storyläget. Din roll i spelet är att lägga upp olika taktiska moment inför strider, gällande vilka karaktärer du vill matcha och vilka runor du vill spela. Striderna i sig sköts automatiskt och du har tyvärr ingen möjlighet att påverka utfallet när väl striden är påbörjad.

Annons

I spelet så har du en begränsad mängd stamina och quest-poäng vilket påverkar hur mycket du kan spela. Dessa fylls på med tiden men det gör samtidigt att du inte kan spela spelet under längre perioder. Spelets utvecklare är en del i Electronic Arts-koncernen vilket har präglat spelets utformning och det är svårt att inte irriteras över hur präglat spelet är att få användaren att göra köp i spelet. Centralt för att ta sig vidare i spelet är att samla på sig ädelstenar. Dessa kan man antingen få genom att klara quests eller (trumvirvel) genom att köpa för riktiga pengar i spelet. Utan dessa ädelstenar måste man hela tiden vänta på att stamina- samt quest-mätaren går upp för att få spela vidare. Ädelstenar kan man också använda för att få speciella karaktärer som ger ett kraftigt övertag samt gör det oerhört mycket enklare att ta sig vidare i storyläget.

Heroes of Dragon Age har imponerande grafik och lyckas skapa ett sug efter att spela vidare genom att hela tiden motivera en med olika uppdragsmoment. Om du inte har något emot att spendera pengar på köp i spelet är det underhållande, men det är lätt att bli irriterad av girigheten från utvecklarna. Heroes of Dragon Age fungerar för Android version 2.3.3 och uppåt och har i skrivandes stund 4.2 i betyg på Google Play.

Betyg: 3 av 5.

För att ladda hem Heroes of Dragon Age tryck på länken här nedan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.dragonage_row

Bilder från spelet:

123

Leave a Reply