Ridiculous Fishing

Spelet Ridiculous Fishing är den mobila appversionen av flash-spelet Radical Fishing och finns till både iPhone och Android. Ridiculous Fishing går ut på att få din fiskekrok så djupt som möjligt ända tills en fisk hamnar på kroken, då vevas kroken in och du har nu möjlighet att fånga så många fiskar som du bara kan på uppvägen. När kroken når ytan så flyger alla fiskar du har samlat på dig upp i luften och det är nu upp till dig att skjuta sönder fiskarna med en pistol eller ett maskingevär.  För varje fisk du skjuter sönder så får du en viss summa pengar som du sedan kan använda för att köpa uppgraderingar. Detta är ett oerhört simpelt men väl genomtänkt spel och man märker att utvecklarna inte har hafsat igenom produktionen.

Annons

Spelet är väldigt underhållande och anses av många vara ett av de bättre mobilspelen just nu. Spelets grafik påminner väldigt mycket om hur tv-spelen såg ut på slutet på 90-talet kombinerat med en egen kubisk stil, vilket gör att man får en hemtrevlig känsla av att spela. Utvecklarna har också lagt in olika påskägg som ytterligare förgyller spelupplevelsen, till exempel innehåller spelet en särskild fisk som bara finns i spelet om du spelar runt midnatt. Ett annat påskägg är att vissa fiskar är så pass skjuttåliga att de flyger upp hela vägen upp i rymden. Utvecklarna bakom spelet har lagt ner den där extra tiden som krävs för att man hela tiden ska bli positivt överraskad medan man spelar.

Ridiculous Fishing kostar just nu drygt 20 kr att tanka hem och för denna summa slipper du både annonser och extra kostnader när man spelar spelet. Spelet använder således inte den vanligtvis populära affärsmodellen där du måste göra kontinuerliga köp i spelet för att ta dig vidare. Spelet har för närvarande 4.5 i betyg på Google Play och går att spela på Androidtelefoner med version 2.3 och senare.

Betyg: 5 av 5.

Om du vill köpa och ladda hem Ridiculous Fishing till Android så gör du det enklast på Google Play via länken här nedan:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vlambeer.RidiculousFishing&hl=sv

Bilder från spelet Ridiculous Fishing:

Ridiculous Fishing (1) Ridiculous Fishing (2)Ridiculous Fishing (3)Ridiculous Fishing (4)

Leave a Reply