Styra mus och tangentbord med app

Vill du styra din dator via din mobiltelefon? Då ska du ladda hem appen Unified Remote! Det finns många situationer när man vill kunna styra en dator externt t.ex. när du streamar en video, lyssnar på musik eller vill starta om datorn från ett annat rum, då kan en app till telefonen vara ett bra alternativ.

Annons

Med Unified Remote kan du styra mus och tangentbord för Windows, Mac och Linux. Appen har också stöd för att styra program som mediaspelare och terminalen. I gratisversionen ingår stöd för Boxee, Chrome, Firefox, Foobar2000, Hulu, Google Presentation, Itunes, Keynote, Popcorn Time, Powerpoint, Safari, VLC och mycket mer. Om din dator har stöd för Wake on lan så kan du också använda appen för att starta datorn. Du kan enkelt konfigurera detta genom att följa instruktionerna på Unified Remotes hemsida.

Unified Remote finns i både gratis- och betalversion. Gratisversionen innefattar grundläggande funktionalitet och om du bara är intresserad av att syra musen och tangentbordet från telefonen så räcker det med dennna app. Med betalversionen så finns även stöd för att se skärmen som du styr direkt i appen. I betalversionen finns också stöd för avancerade kommandon via cmd-, ctrl- och alt-knapparna.

Du laddar hem Unified Remote till Android via länken nedan:

Gratisversion:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote&hl=sv

Betalversion

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.RemotePaid&hl=sv

Leave a Reply